• Vrijwilligers bij Geel Wit

  Geel-Wit is een middelgrote club met ongeveer 550 leden. Zo’n club kan alleen maar draaien wanneer er veel werk wordt verzet. Daarom hebben we verschillende besturen/commissies in het leven geroepen en is het makkelijk te overzien wat er wekelijks gedaan moet worden. Al deze taken worden gedaan door vrijwilligers. Over het algemeen zijn dat mensen vanuit de club zelf, denk daarbij aan leden, ouders van leden en oud-leden. Soms zijn er ook mensen die het fijn vinden om vrijwilligerswerk te doen en melden zich spontaan aan.

  Nu bestaan deze besturen/commissies vaak uit meerdere mensen, dit is vooral omdat je met meerdere goed kan brainstormen, beleid bepalen, hebben we de juiste koers te pakken etc etc. Maar naast deze aspecten is het bovenal zo dat wanneer een bestuur/commissie uit meerdere personen bestaat er minder per persoon hoeft te worden gedaan/geregeld.

  Ieder lid van Geel-Wit heeft sowieso de verplichting om één of twee keer per jaar een dagdeel bardienst te draaien. Voor jeugdleden is dit op de zaterdag (behalve de O19), de senioren op de zondag. Naast deze verplichte bardienst word u tijdens het welkomstgesprek gevraagd of u zich nog meer wilt inzetten voor een andere taak binnen de vereniging. 

  We hopen dat bovenstaand een goed beeld geeft waarvoor we veel vrijwilligers nodig hebben en dat u bereid bent om deel te worden van de grote vrijwilligersgroep die Geel-Wit gelukkig al heeft!

 • Functies

  1. Barcoördinatie (dagdeel per X weken, zaterdag of zondag)
  2. Functie in een bestuur/commissie:

                 - Hoofdbestuur
                 - Jeugdbestuur
                 - Kantinecommissie
                 - Sponsorcommissie
                 - Onderhoudscommissie
                 - Scheidsrechterscommissie
                 - Feest/evenementencommissie
                 - Vrijwilligerscommissie
                 - Welkomstcommissie

  1. Trainer of trainersondersteuning
  2. Elftalbegeleider
  3. Scheidsrechter